Picture Perfect Kitzbühel

Een verademing-van-de zaak. Dat garandeert Eventof in de bergen van Tirol. Klinkt als een goed plan! 

Als ik naar buiten kijk vanuit het heerlijke Mountain Design Hotel Kitzhof zie ik de met sneeuw bedekte toppen van de Hahnenkamm en een prachtige diepblauwe lucht. In het dal is het zomer, de temperatuur loopt vandaag op tot maar liefst 29 graden.

Kitzbühel is een prachtig, mondain dorp omgeven door schitterende natuur met de majestueuze bergen altijd en overal. De Schwarszee ligt om de hoek te stralen. 

Wat je hier als groep in de winter kan doen is bekend natuurlijk! Skiën, skiën en nogmaals skiën. Andere seizoenen brengen een scala aan aantrekkelijke mogelijkheden voor uw Business Event.

Uit het hoofd in het lijf!  Vandaag beklommen wij per E-mountain bike de bergen en vonden nog sneeuw op de top. (en een heerlijk koud biertje op een geweldig terras). Heeft u een team vol thrill seekers is dit zeker ook de Place To Be. Voor hen staat Canyoning op het programma. Een gave activiteit die de adrenaline zeker gaat opvoeren. 

Als de dag in de avond overgaat en de zon zijn gloed achterlaat op de bergen gaan we dineren. En hoe!

Wat dacht u van een privé diner op 1200 meter in de heerlijke berghut Seidlalm of in 1 van de gave locaties in het dorp. Nodigen we een Jodel Meister uit als ice breaker. Everybody Happy! 

Tirol heeft het gehele jaar door de juiste ingrediënten voor een top weekend. 

Neem contact op met Eventof voor een offerte op maat met de juiste ingrediënten voor uw team. 

 

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg