Winter Escape Tenerife

Palmbomen in december, Eventof kan eraan wennen!

Jij vast ook en hopelijk brengt deze blog wat warmte!

De laatste trip van 2019 bracht mij op Tenerife. Op uitnodiging van het M&I Forum ben ik hier een aantal dagen te gast samen met 300 deelnemers uit alle landen van Europa. Het M&I Forum is een netwerk event waar buyers en suppliers samenkomen om te verbinden, kennis te delen en zaken te doen. Voor Eventof een mooie kans om inspiratie op te doen voor 2020 en contacten te leggen en/of te versterken met leveranciers en collega's uit de Meetings&Events industry. Naast 35 meetings in 3 dagen werden wij getrakteerd in een boel W.O.W. momenten.
Alles uit de kast!
Een NEON opening op het prachtige terras van het Gran Melia Palacio Isora bracht ons direct in de party mood. Entertainment op hoog niveau, we kwamen ogen en oren te kort om alles te zien en mee te maken. O La La..!
Activiteiten
Eventof koos o.a. als activiteit voor het off road mountainbiken. Een adrenaline rush op 1900 meter. Vulkaan El Teide als slapende reus lachte ons toe. Weinig zon op deze hoogte met de wolken als vriend. De tocht voerde ons door afwisselende landschappen. Van koele bergtoppen, door prachtige naaldbossen, zwarte lava paden en pittoreske kleine dorpjes. Het was hier en daar wat afzien maar natuurlijk genoten van dit avontuur op grote hoogte. Om de energie wat te ontladen volgde ik een heerlijke yoga sessie op het terras met uitzicht. Ook dit is Tenerife!
Michelin sterren op het strand
De tweede avond van ons verblijf op Tenerife werden wij opnieuw verrast met een overheerlijk diner op het privé strand van het Ritz Carlton Abama. Met een tafel vol heerlijkheden en live muziek was het goed toeven. Het diner werd afgesloten met een geweldige lasershow. Hiervan deden wij zoveel energie op dat de voetjes vanzelf van de vloer kwamen tijdens de afterparty in The Moroccan club van dit super mooie resort.
Carnaval!
Word groots gevierd op Tenerife en wij kregen alvast een voorproefje.. Nou ja zeg maar gerust een SPEKTAKEL. Eventof heeft al best wat Events georganiseerd de afgelopen 20 jaar maar deze avond bleek een ware Eventofalifetime. Finca punta del Lomo is een bananen plantage aan de zuidkant van het eiland. Verwelkomd door een samba band, drag queens, en prachtige dansers liepen wij door de plantage omringd door de grootste bananenbomen die ik ooit heb gezien. WAUW! Voor iedereen lag er een carnaval accessoire klaar en dit bracht ons helemaal in de juiste mood. Na een heerlijk drankje nam de band ons met muzikaal spektakel mee naar het diner waar 2 grote tafels in de plantage klaarstonden voor ons. Zelden zoiets tofs meegemaakt.

En... raad jij wat het toetje was?!

Na de laatste ochtend vol meetings hebben we natuurlijk met elkaar teruggeblikt naar de prachtige dagen op Tenerife en mochten wij nogmaals genieten van het fantastische eten en heerlijke weer. Een lunch in de tuin met uitzicht op de Atlantische oceaan, op blote voetjes in het gras, genietend van de mensen om mij heen en een heerlijk glas wijn hoor ik mijn mantra weer klinken:

I will never be Rich But I am having a Rich Life